Julen og det nye år nærmer sig. År 2017 er snart omme, og der er sket mange ting her hos Sylvester A/S. Her er lige en liste over nogle af de ting vi har opnået og deltaget ved, i løbet af året.

 

Vi indgik i marts måned en aftale med Volvo om at Sylvester A/S repræsenterer og forhandler Volvo’s kompakt program i Danmark. År 2017 har været en succes som vi ser frem til at kunne fortsætte i 2018.

I foråret holdte vi et åbent hus arrangement hvor vi fremviste de forskellige Volvo kompakt maskiner, Variant erhvervstrailere og alt vores udstyr til entreprenørmaskiner som vi lagerfører. Det var dejligt at se alle de kunder, leverandører og samarbejdspartnere som dukkede op i godt humør. Vi sætter stor pris på alt den opbakning vi modtog.

Igennem året har vi været at finde til forskellige arrangementer som Have & Landskab, Åben Grusgrav og Roskilde Dyrskue, hvor vi har haft stor mulighed for at fremvise Sylvester A/S som virksomhed og de produkter som vi repræsenterer.

Måske har du lagt mærke til os lidt mere end du plejer, og det skyldes at vi i år 2017 begyndte at brande os selv på Facebook og andre medier. Det har givet os mulighed for at kunne fortælle omverdenen hvad vi har at tilbyde af services og produkter.

Vi har også fået lavet en ny hjemmeside som giver vores kunder et bedre overblik over vores produkter. I starten af 2018 vil vi kunne præsentere et online produkt katalog med alt vores udstyr til entreprenørmaskiner. Samtidig har vi fået lavet www.kompakt-maskiner.dk så vores kunder har mulighed for at konfigurere sin egen Volvo kompakt maskine med det udstyr som der er behov for.

 

Som du kan læse dig frem til, så har vi haft gang i den. Derfor vil vi gerne sige tak for et fantastisk år, til alle jer som har været en del af det!

Vi ønsker dig en glædelig jul & et godt nytår.

 

Vi holder lukket på pladsen fra d. 22. december 2017 – 02. januar 2018.
Du kan kontakte os på telefonen d. 27-29 december. Ellers kan du kontakte os på e-mail i hele ferien.

Del med dit netværk