For et år siden blev Sylvester A/S officiel forhandler af Volvos kompakte entreprenørmaskiner. Firmaet har før solgt Volvo, men nu sker det under Volvos logo og med fuld opbakning af Volvo Entreprenørmaskiner

Det har løftet salget, og for kunderne betyder det bedre service og fuld opbakning fra Volvo, at Sylvester A/S for et år siden blev officiel forhandler af Volvo Entreprenørmaskiners kompakte maskiner op til 12 tons over hele landet.

– Nogle undrer sig måske over, at vi er landsdækkende forhandler, når vi udelukkende har afdeling i Kolding, men det hænger sammen med, at Volvo Entreprenørmaskiners 44 rullende værksteder varetager service for os, siger Ole Sylvester A/S.
– Set fra vores side har vi og dermed vores kunder fået en kraftig opgradering. Vi har hele Volvo Entreprenørmaskiners organisation bag os, så kunderne får til enhver tid den optimale opbakning. I forhold til tidligere er vi nu tæt på Volvo Entreprenørmaskiner i Danmark med al garanti og service.
– For os har det været et kæmpe fremskridt. Vi er overraskende konkurrencedygtige, og vi har løftet salget betydeligt. Vi ser kun fordele ved det formelle samarbejde, og selv om Volvo Entreprenørmaskiner er en stor samarbejdspartner for os, så er det ikke et besværligt eller tungt samarbejde, siger Ole Sylvester.

Væksten har betydet, at Sylvester A/S har ansat Michael Jensen som sælger på Sjælland. Foruden et voksende salg af maskiner, sælger Sylvester også serviceaftaler, der udføres af Volvo Entreprenørmaskiner.
Et andet led i samarbejdet er, at Sylvester klargør nye maskiner for Volvo Entreprenørmaskiner for at aflaste Volvos værksted i Taulov.

Sylvester A/S har tidligere haft fokus på brugte maskiner, men har nu sin fulde opmærksomhed rettet mod nye Volvo-maskiner kombineret med stor ekspertise i afsætning af indbyttede maskiner, så brugthandlen er stadig intakt i firmaet.
– Vi har et stort lager på som regel 30-35 nye Volvo-maskiner. Kompaktmaskiner sælges ofte her og nu og skal tages i brug omgåede. Derfor er det vigtigt, at vi har mange maskiner på lager.

Administrerende direktør Jens Ejsing, Volvo Entreprenørmaskiner A/S er også begejstret for samarbejdet.
– Vi har fundet en samarbejdspartner, som har stor knowhow om kompaktmaskiner og fuldt fokus på dette område. Vi sælger fortsat selv kompaktmaskiner primært til kunder, hvor vi også sælger større maskiner og så udlejningskunder, fortæller Jens Ejsing.
– Inden for de øvrige kompaktkunder er Sylvesters netværk bedre end vores. Det er et dejligt åbent samarbejde. Vi sælger samme antal kompaktmaskiner som hidtil, så Sylvesters salg er ekstra som følge af samarbejdet, fortæller Jens Ejsing.

På E&H messen i Herning i juni optræder Volvo Entreprenørmaskiner og Sylvester side om side på samme stand. På dyrskuerne i Odense, Roskilde, Hjørring og Åbenrå samt på Maskiner under Broen ved Middelfart er Volvo kompaktmaskiner repræsenteret af Sylvester.

Del med dit netværk