Service af entreprenørmaskiner

Hos Sylvester A/S udfører vi service af entreprenørmaskiner, i alle mærker, typer og modeller. Vi tillader os, at kalde os for specialister i at servicere de mærker, reservedele og tilbehør, som vi også forhandler.

For at din maskine kører optimalt, skal den selvfølgelig have lavet service, skiftet olie og tjekkes igennem på et værksted, af personer som kender alt til netop din maskine, mærket, typoen og modellen.
Her kommer vi ind i billedet, vi kender alt til i de maskiner og reservedele som vi også forhandler og tilbyder tilmed service til en fordelagtig pris.

Vi giver altid den bedste rådgivning og vejledning. Derfor kan du trygt køre din maskine til service på vores værksted på Profilvej 20 i Kolding. Du har også mulighed for at ringe og evt. aftale at maskinens service bliver lavet dér hvor maskinen står i landet.

Hvis der bliver fundet mangler eller der skal udskiftes en reservedel, taler vi altid med vores kunder først inden vi udfører opgaven, så der ikke kommer uventede regninger.

Opgrader din maskine samtidig med dit service

Mangler din maskine et hurtigskift, nyt sæde eller en anden skovl, kan du aftale det med os inden.
Vi lagerfører mange reservedele, udstyr og tilbehør, både nyt som brugt (skovle) og kan derfor hurtigt give dig en god pris. Samtidig sparer du penge på transportomkostninger idet maskinen ikke skal frem og tilbage flere gange. Vi opgraderer og yder service på din maskine samtidig.

Mangler du reservedele eller andet tilbehør, som du selv ønsker at udskifte, hjælper vi gerne med råd og vejledning. Hvis vi ikke har varen på lager, skaffer vi den hjem indenfor få arbejdsdage og sender den direkte til dig.